Foi de orez, fara gluten, ECO, 110 g, Amaizin
Cod produs: K29755
- Producator: Amaizin
- Greutate: g
- TVA: % inclus
- Pret / kg: inf lei
Coletul ajunge la tine maine (26.04.2024)
Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.
Fara gluten.
Produs vegan.
Foile din faina de orez sunt folosite in principal pentru a pregati rulouri de primavara, specific vietnameze.
Preparare:
Pasul 1: Alegeti legumele dorite (300g - 400g), de exemplu, muguri de fasole, morcov sau ardei rosu si taiati-le in benzi subtiri.
Pasul 2: Alegeti optiunea de peste, carne sau vegetale care inlocuiesc carnea (aproximativ 150g), de ex: pui, creveti sau tofu. Prajiti sau fierbeti carnea apoi taiati in benzi subtiri.
Pasul 3: Alegeti plante aromatice: de exemplu, coriandru, arpagic sau menta etc.
Pasul 4: Alegeti fidea (aproximativ 50g), de exemplu, fidea din fasole sau soia. Gatiti-le bine conform ambalajului si clatiti-le cu apa rece.
Pasul 5: Se amesteca toate ingredientele si se condimenteaza cu piper si sare sau sos de soia. Uleiul de susan, ardeiul proaspat si ghimbirul proaspat ras sunt de asemenea delicioase.
Pasul 6: Puneti foile de orez una cate una intr-un castron cat mai plat cu apa calduta timp de 10 secunde pana cand acestea sunt moi. Puneti-le pe o suprafata plana.
Pasul 7: Umpleti foile cu ingredientele pregatite si rotiti-le bine. Serviti cu sos de soia sau sos de ardei iute.
De asemenea, rulourile umplute pot fi prajite.
Valori nutritionale
per 100g
-
Grasimi
Din care acizi grasi saturati
g
-
Carbohidrati
Din care zaharuri
g
-
Fibre
g
-
Proteine
g